16 maj 2019 – dagen då jag startade min blogg

Jag är oerhört glad över att idag, torsdagen den 16 maj 2019, ta steget och börja blogga. Jag vill dela med mig av mina olika tankar och funderingar om livet. Om jag genom mina ord kan hjälpa och uppmuntra en annan människa blir jag riktigt glad. Vi är alla lika mycket värda och behöver uppmuntra, stötta och hjälpa varandra på vår livsvandring.

Jag är en levnadsglad person som värdesätter både det stora och det lilla. Jag har arbetat många år i skolans spännande värld, först som lågstadielärare och senare som språklärare på högstadiet. Franska är mitt favoritämne. Frankrike och det franska språket har gett mig mycket glädje i livet.

Sen fem år tillbaka arbetar jag med digital marknadsföring. Jag hjälper företag att ta fram bra marknadsföring i form av annonser, filmer, artiklar m m och att sprida detta mot rätt målgrupper på Aftonbladet och Schibsteds övriga lokala digitala kanaler. Det är mycket intressant och givande.

Jag tycker mycket om att resa till andra länder och världsdelar samtidigt som jag uppskattar en enkel cykelutflykt eller vandring i närområdet med en god picknick. Det är livet!

Sång och musik är en stor del av mitt liv. Jag spelar piano och gitarr och mår bra av att sjunga tillsammans med andra. Det ger mig energi och glädje. Att läsa böcker är också något jag tycker om.

Jag älskar människor och tycker om att umgås. Jag trivs toppen när jag får förbereda och fixa hemma för att bjuda hem familj, släkt och vänner. ”Umgåsen är den bästa fågeln”.

Sedan barnsben har jag haft en tro på Jesus. Det är själva livsnerven och ger mig en oerhörd styrka i livet.

Jag ser fram emot att få dela mina tankar och upplevelser med Dig.