Bemötandekoden blev sommarklapp till maken och mig

Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv – Denna mening fastnade jag för och beställde boken till både maken och mig. Författare är Lena Skogholm. Baksidestexten börjar så här: Har du träffat en negativ person som dränerat dig på energi? Funderat på varför det negativa tar så stort utrymme och hur du kan göra för att inte dras med eller dras ned? Har du varit med om missförstånd och undrat vad som hänt? Eller hört folk säga: ”Vi måste ju kunna prata som vuxna människor om det här?” Har du undrat över hur man möter personer med mycket upprörda känslor på ett bra sätt? Kanske reflekterat över hur vi människor fungerar egentligen och funderat på vad man kan göra för att utveckla bra relationer och slippa relationer och mänskliga möten som tar massa energi?

Detta låter intressant och jag har nu överlämnat klappen. Tanken är att vi ska läsa ett kapitel i taget och sen diskutera. Relationer och utveckling är ett spännande och högaktuellt ämne.

Jag lär återkomma när vi gjort vissa insikter som jag vill dela med mig av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s