21 juli – Idag väljer jag att vara positiv

Detta finns att läsa i Tankar om Livet 2.

Negativ eller positiv – en kan hjälpa dig och en kan bryta ner dig. Det hänger på vilken du väljer.

Varje dag har vi ett val. Vi lever alla mitt uppe i våra olika omständigheter som skiftar. Hur omständigheterna än ser ut har jag ett val. Jag väljer hur jag ska tänka kring det som händer mig. Detta påverkar min dag och min framtid. Jag vill välja att vara positiv vad som än händer. Det kommer att hjälpa mig att reda ut de stormar jag möter under livsresan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s