Den årliga sommarfesten i Skärshult

Ikväll var det dags för den årliga byfesten med grillning i Skärshult. Hans trevliga grannar, Annika och Christer, bjöd in till sommarfest på sin gård. Flera hjälpsamma grannar bidrog med en hjälpande hand för att fixa partytält, tårta m m. Vi satt intill dammen och njöt av det trevliga sällskapet i den helt underbara sommarkvällen.

Det är en levande landsbygd med många familjer som bor längs med den lilla vackra byvägen. Det är så roligt med den sammanhållning som finns i byn där alla kan träffas för att trivas tillsammans. Livskvalitet tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s