Pelargonkronblad på vift

Lugn dag hemmavid. Tog en inspektionsrunda för att se hur långt gräset var och insåg att det nästan slutat växa för säsongen vilket känns underbart. Visserligen håller gräsklippningen mig rask och rörlig men att klippa slänten är inte kul. Vi har bara en handdriven gräsklippare än så länge och i slänten är det lätt att halka för det är ganska brant. Jag fick se denna lilla färgklick i gräsmattan, ett pelargonkronblad som flugit ner och lagt sig så vackert på gräsmattan. Små ting kan ge stor lycka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s