Härlig pratstund med vännen Ann-Charlotte

Idag var jag på gudstjänst i Pingstkyrkan. Vår pastor Chatrine Carlson talade utifrån rubriken Fruktbärande liv. Hon utgick från Johannes evangelium kapitel 15 där Jesus talar om vikten av att leva nära honom. Han är vinstocken och vi är grenarna. Vill du lyssna så hittar du predikan under följande länk: https://pingstjonkoping.se/podcast/ ”Fruktbärande liv” – Chatrine Carlson – 5/1

Det är alltid fika efter gudstjänsten vilket är trevligt. Man träffar olika människor att prata med men idag följde goda vännen Ann-Charlotte med mig hem till Tallkullen. Vi fikade, pratade och delade livet. Det är en rikedom att ha goda vänner att dela glädje och svårigheter med.

Senare på kvällen gjorde jag fyra pajer. Två av dem ska jag ha imorgon då jag har tjejträff här hemma. De andra fryser jag in. Det är bra att kunna ta fram när man får oväntat besök. Jag gjorde två olika sorter: spenat- och broccolipaj med bacon samt grönkålspaj med ädelost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s