Var smart – prioritera!

Min kalender Tankar om Livet 2 levererar idag följande tänkvärda sanning.

Var smart – prioritera!

Det är viktigt. När du säger ja till något säger du samtidigt nej till något annat. När du blir tillfrågad att göra något, tänk då efter innan du säger ja för när du säger ja till något säger du samtidigt nej till något annat. Är det ok att säga nej till det där andra? Hade du istället kanske mått bra av en lugn kväll hemma? Kanske du borde ha vårdat en nära relation istället och närt den gemenskapen. Vad är viktigast? Var smart – prioritera! Gör det som du tror blir bäst men tänk efter innan du tar beslutet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s