Kom ihåg att hålla dig aktiv

Vilken bra rubrik på denna inköpslista som jag hittade hemma hos mamma! Jag tror hon har fått den från Diabetes Wellness men är inte säker. Pappa var diabetiker och jag vet att hon betalar in en slant ibland till denna förening.

Uppmaningen är bra. Vare sig vi är diabetiker eller inte är det bra att vi håller oss aktiva, på en lagom nivå förstås. Vi mår bra av att promenera, cykla och röra på oss på olika sätt. T.o.m. att gå runt i affärer gör att vi får motion. Både kropp och hjärna är bra att träna. Genom att lösa korsord, lösa sudoku, läsa tidningar och böcker håller vi vår hjärna i trim.

Kom ihåg att hålla Dig aktiv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s