Så här glad var jag efter ett litet föredrag idag

Under fyra dagar deltar jag i en reseledarkurs med Ölvemarks och Scandorama. I kursen ingår bl.a. att man ska hålla ett faktabaserat föredrag på 3 minuter (helst utantill). Idag på förmiddagen var det dags för denna uppgift.

Var och en fick framföra sitt föredrag med hjälp av bussmikrofonen, stående längst fram i bussen vänd mot övriga resenärer, då vi var ute och åkte buss på den skånska landsbygden. Jag förstår inte att man kan bli så nervös men jag var så nervös som jag inte varit på fem år (jag minns ett annat tillfälle då som gjorde mig riktigt nervös i flera dagar). Detta kändes mycket värre än om jag hade haft en grupp med 50 turister framför mig. Kanske berodde det på att jag visste att jag skulle bli granskad och bedömd. Jag talade om Eiffeltornet och det gick faktiskt riktigt bra.

Jag var oerhört glad och lättad efteråt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s