Nils-Harald – världens bästa hyresvärd

Eftersom mamma inte mår så bra arbetar jag från Nybro några dagar. Grannsämjan i detta hus är fantastisk. Damerna i huset hjälper varandra och fikar tillsammans. Jag är så glad att mamma orkade gå ut idag och sitta och prata en stund med sin granne Inga. Efter en stund kom också deras hyresvärd Nils-Harald. Han har ett hjärta av guld. Jag är så glad och tacksam för den värme, glädje och kärlek han sprider. Han är hjälpsam och fixar det mesta. För någon vecka sen skulle mamma till fotvården. Hon orkar inte gå så lång just nu men Nils-Harald både skjutsade henne dit, hjälpte henne in och hämtade henne senare. Han är världens bästa hyresvärd, tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s