Familjedag med Hans och Vilma

Idag har både Vilma och Hans varit här. Vi har ätit en trerätters middag bestående av:

Förrätt: Färsfyllda paprikor

Varmrätt: Ugnsgratinerad lax med ananas och därtill ris och sallad

Dessert: Blåbärspaj och fruktsallad med vispad vaniljgrädde samt kaffe

Så här på Allhelgonadagen kändes det fint att få göra färsfyllda paprikor med hjärtan. Det är bättre än spöken och andra läskiga figurer som man annars ser mycket av under Halloween. Jag gillar inte det. Det finns tillräckligt med skräck och rädslor i vårt samhälle. Vad världen behöver är kärlek och ännu mera kärlek!

Vi tog en promenad ner till hembygdsgården där Tabergsån rinner förbi. Laxöringen leker där just nu och vi hade hoppats på att få se detta. Tyvärr såg vi inget. Det var i vilket fall som helst härligt att komma ut en stund. Solen sken vilket var helt underbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s