Bra och rolig gymnastisk övning

Jag gillar att röra på mig och pausar ofta under dagens arbete för att göra en gymnastisk övning. Det är bra att få upp flåset och att träna olika muskler. Jag tror att vardagsmotionen är bland det viktigaste. Den blir av hela tiden och det kräver inte att man åker till gymmet. Jag började göra dessa rörelser för en tid sen och har ökat antalet hela tiden. Jag lyssnar på ”Livet går ej i repris” med Vikingarna under tiden och den sången blir jag verkligen glad av. Det är kul att röra på sig och speciellt när man lyssnar på glad musik. Jag har hunnit göra 150 rörelser till denna sång men ikväll hann jag 158 stycken. Det är mitt rekord! Passa på att träna där hemma du också om du vill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s