Adventsmys hos mamma med ”familjen” i huset

Mamma sörjer över att hon inte orkar baka längre. Hon har alltid gillat att baka men krafterna räcker inte till numera. Idag bakade vi tillsammans och det var så roligt. Vi gjorde två saffranskakor som blev någorlunda. Jag borde ha tagit ut dem lite tidigare ur ugnen men lät dem vara tiden ut. De var helt ok i alla fall även om mamma tyckte att det var lite torrt och att det hade behövts vispgrädde till. Hon får vispa grädde nästa gång när hon bjuder sina grannar på fika.

Sigbritt hade med spelet Skip-Bo som hon försökte lära oss. Det blev många glada skratt under spelets gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s