Att känna tillit mitt i stormen

Dagens ord i min kalender Tankar om Livet lyder så här:

Det är inte bara när allt är lugnt som man ska känna tillit. Den viktigaste tiden att känna tillit är när man befinner sig mitt i en rasande storm.

Detta är något jag har förtröstat på otroligt mycket i mitt liv. När det stormar, när det är jobbigt, när jag inte ser något utväg…det är då jag kastar iväg allt till Gud. När jag gjort allt jag kan får Gud sköta resten. Detta är så bra och då kan jag i alla fall se framåt mitt i stormen. Även om det är jobbigt och blåser hemska vindar runt mig får jag lyfta blicken och invänta bättre tider och känna tillit till att Gud kommer med en lösning när tiden är inne. Han har svaret och jag tror han kompenserar oss när vi helt enkelt härdat ut och gått igenom tuffa perioder i livet. Vi kommer ut starkare på andra sidan och blir säkert också mer tacksamma och nöjda över livet vi har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s