Sparitual med Kneippmetoden

Efter att ni avnjutit en underbar frukost var det dags för följande lyxpaket:

Sparitual med anor från Badhotellets grundtankar och Kneipp-metodens läkande kraft.

Det var en riktig höjdare. Vi gick igenom kroppen och tog hand om olika kroppsdelar. Det blev fotbad, handmassage, mycket växling mellan varma och kalla upplevelser: bastu, isskrubb och blixtbegjutning vilket innebär att man ska spruta kallt vatten på varandra. Puh, många skrik blev det. Vi lade också guldmask i ansiktet. Den fick verka och tränga in i hyn medan vi satt tio minuter i en ångbastu.

I Kneippmetoden används vatten i olika former. Växlingen mellan varmt och kallt vatten ska stärka immunförsvaret och blodcirkulationen och ge en bättre känsla i hela kroppen.

Hela sparitualen var härlig och jag inbillar mig att jag ser lite yngre ut i hyn i ansiktet. Vi fick med oss varsin liten tub med en bra dagkräm att använda så länge den räcker. Den ska fortsätta det arbete som guldmasken gjorde med hyn i våra ansikten.

Jag är jättenöjd med vistelsen på Badhotellet. Innan vi var och en styrde kosan hemåt åt vi lunch på Golden Thai. Det var också mycket gott och trevligt.

Dessa tjejträffar betyder mycket för mig. Vissa vänner träffar jag bara vid dessa tillfällen och det är så trevligt att få vara tillsammans. Det är livskvalitet för mig. Jag tror det är sådana här tillfällen i livet man minns. Nu har vi trätt några söta goda smultron på vårt gemensamma livsstrå.

Vi har redan bestämt att vi åker till Öland en weekend nästa höst. Nu har vi det att se fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s