Övat julsånger på kören ikväll

Oh, vilken härlig kväll! Vi har börjat öva julsånger. Så roligt! Jag älskar detta. Vi i kören Vätterton kommer att sjunga på lördagen i första adventshelgen. Vi sjunger kl 15.00 och kl 17.00 vid Rosenlunds Herrgård där det är julmarknad. Välkommen dit!

4 reaktioner till “Övat julsånger på kören ikväll

  1. I love Christmas carols because they make me happy and I feel serenity. I am an alto / mezzo soprano and years ago I sang in a polyphonic choir, songs only in Latin, and it was very nice to be part of a group. You put your carols in a youtube channel?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s