Hitta en bra anledning att stanna upp

Hitta en bra anledning att stanna upp står det idag i kalendern Herregud & Co. Jag hittade anledningen att sätta mig vid tv:n och titta på Jul med Ernst och Mandelmanns jul. Riktigt trevligt och avkopplande! Så fick jag fina recept på köpet. Jag ska göra en kola med valnötter och parmesan som Ernst gjorde i programmet ikväll. Den såg riktigt god ut. Att därtill denna mörkaste dag på året ha hela hemmet julpyntat och fyllt med ljus, stjärnor och blommor gör att vintersolståndet känns riktigt bra. Oh, vad jag njuter av detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s