Juldagsfriden är skön

Juldagsfrid! Jag har haft en lugn och skön dag. Jag tog en promenad i sol med gnistrande snö. Jag var bl a och gick uppe på Hovslätts Ängar där de har avverkat och snart ska börja bygga bostäder. Det kommer att bli en fin boplats, tror jag.

När jag kom hem var det mumsigt med rester som blev klara på några minuter. 🙂 Sen satte jag mig i soffan med kaffe, julgodis och en bra bok. Härligt att bara koppla av och titta på julgranen. Just nu läser jag om hur Jesus visar sig för kvinnor i muslimvärlden. Intressanta verklighetsskildringar. Rekommenderas! 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s