Jag ger inte upp

Dagens budskap i min kalender Herregud & Co lyder enligt följande:

Jag ger inte upp! Jag börjar om!

Jag tycker det är ett enkelt men bra budskap. Vi sätter upp stora och små mål i livet. Vi vill bli bättre på olika sätt, kanske äta sundare, motionera mer etc. Ibland faller vi men då reser vi oss igen och börjar om. Aldrig ger vi upp! Varje steg i rätt riktning är betydelsefullt. Det är de små förändringarna som på sikt kan leda till stora förändringar. Även om vi bara ändrar kursen lite grand så ger det resultat. Tänk på ett stort fartyg som ändrar kursen endast en gnutta, på sikt når fartyget en helt annan destination än det som var tänkt från början.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s