Jätteverbenan har fått flytta in för en tid

Nu är det två veckor sen jag sådde fröna från jätteverbenan. Den har stått ute hela tiden och fått den köldknäpp den behöver men idag fick den flytta in. Jag vattnade och satte locket över med några små pinnar under så att det kommer in lite luft. Det går också bra att sluta locket helt men lyfta det varje dag för att släppa in ny luft men jag testar att göra så här så det cirkulerar lite luft hela tiden. Det är så roligt med nya projekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s