Trädgårdsarbete i solen idag

Jag hade tänkt fixa i trädgården igår men eftersom jag fick ett erbjudande att följa med och vandra på Omberg så ändrade jag mina planer och tog vilodagen igår istället för idag.

Efter dagen gudstjänst med efterföljande fika åkte jag och köpte 560 liter dressjord. Jag hade planerat att dressa gräsmattan eftersom det ska bli regn till veckan. Det kommer närmare bestämt på tisdag så då ska jag passa på att gödsla också precis när regnet kommer.

Allt gick fint. Det tar på krafterna att bära ner 14 40-liters säckar men det är precis vad jag behöver. Det ger styrka och kondition. Att räfsa ut allt dressjord gick också finfint i det strålande vädret. Jag njöt i fulla drag där jag gick omkring i t-shirten.

Så har jag också sopat rent på uteplatsen nere och borstat ut fogsand mellan plattorna. Nu är det så fint och jag njuter verkligen.

Även denna söndag blev en underbar dag. Först gudstjänst och gemenskap i kyrkan och sen sex timmars trädgårdsarbete. Nu sover jag gott inatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s