Franskinspirerad kudde

När mina Frankrikekompisar var här för någon vecka sen var vi ute och shoppade på lördagen. De andra shoppade kläder och fyndade skor men jag hittade nästan ingenting. Det enda jag köpte var ett kuddfodral som var på rea. Jag tyckte det var snyggt och tänkte att det skulle passa bra i min röda soffa. Nu är det struket och en kudde är placerad inuti. Jag tycker det blev jättebra.

Texten på kudden hör ihop med Paris och Versailles.

Vill man åka pendeltåg från Paris till Versailles går det fint att ta pendeltåget, RER, från t ex stationen Invalides som ligger intill Pont Alexandre III och sen åka hela vägen ut till Versailles. Det är gul linje, linje C.

Versailles-Château – Rive Gauche är en station på linje C i Paris pendeltågsystem, RER. Det ligger i Versailles. Denna station är terminalen för RER C5 och den närmaste tågstationen till Château de Versailles (Versailles-slottet).

Om du inte varit i Paris och Versailles så hoppas jag att du ska få möjlighet att åka dit någon gång. Paris är en underbar stad och ett besök i Versailles är riktigt trevligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s