Läskande rabarberdryck finns nu i frys och kyl

24 timmar har gått sen jag lade rabarber, citroner och citronsyra i vatten. Ikväll har jag silat drycken och tillsatt socker och natriumbensoat samt diskat flaskor. Det blev många liter dryck och nu är den upphälld på flaskor. De flesta flaskor är nu lagda i frysen och några som jag ska ge bort inom kort och även dricka av själv finns i kylen. Jag fryser alltid in rabarberdrycken eftersom man då bara behöver ha halva mängden socker vilket är toppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s