Finaste studenten Sam

Idag har det varit studentexamen i Jönköping. Att få fira studenter är roligt. De har kämpat sig igenom hela gymnasiet och står nu inför vuxenlivet. Det är något speciellt. Jag blir nästan alltid tårögd.

Sam, min goda vän Susannas son, tog studenten idag. Festen hölls i Hovslätts Hembygdsgård. Susanna hade förberett en massa goda grejer. Hon är mycket skicklig på att laga mat. Jag var med i köket och hjälpte till.

Här ser vi Ulla och Tomas som också varit kökspersonal. De är helt underbara och Tomas sa att han fortfarande är helt galen i Ulla. Så underbart! Det är kärlek det, när man tycker om varandra, känner glädje och visar det även efter 40 år. Jag gläds med dem.

Finaste Anna friterade vårrullar på plats. Hennes vårrullar gör alltid succé.

Det har varit en jättefin eftermiddag och kväll. Här ser vi Sam med mamma Susanna och systrarna Annie och Gabriella. De är en ljuvlig familj. De är verkligen goda vänner till mig. De är en del av min vänskapsfamilj. Vi firade Julafton tillsammans förra året. Då var även vårrullsfriterande Anna och hennes barn med. Jag är tacksam för mina vänner. Det har varit en riktig glädjedag.

Lycka till i livet Sam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s