Mysbelysningen på plats

Sent igår kväll fick jag upp min mysbelysning på uteplatsen nere. Det är inte helt lätt att få till det bra för det går inte att hänga slingan överallt. Jag tycker ändå att det blev snyggt och framför allt mysigt. Jag känner mig nöjd.

Nu sitter jag här och klockan är bara 20.30 så det är fortfarande ljust ute. Kl 21.00 slås belysningen på och ikväll kommer jag att sitta här länge och kura skymning och bara njuta av den underbara sommarkvällen. Jag trivs fint på min plats på jorden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s