Växter och ljus förgyller mörka hösten

Nu är det mörkt på kvällarna. Det blev en markant skillnad när vi ställde om till vintertid. Så skönt ändå med lyktor och växter som förgyller livet. Jag blev riktigt glad när jag kom hem ikväll till denna fina syn.

Växterna till vänster planterade jag i våras och de växer och frodas fortfarande. Det är hjärtan på tråd och trädgårdsnejlika. Den gröna växten till höger som heter Plättar i luften är också sen i våras. Jag hade också planterat violer men när de vissnade köpte jag en ljung och satte dit istället. Det är en ljum höst och växterna trivs fint.

Växter ger glädje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s