Gospelcafé med Good Times Gospel Choir

Min goda vän Yvonne hade inbjudit mig till Gospelcafé i Allianskyrkan ikväll. Jag har flera bekanta som är med i kören. Det blev en trevlig kväll då vi satt kring kaffeborden och fick höra härliga gospeltoner. Gott fika var det också och gemenskapen var på topp. Flera av mina goda vänner var där och jag lärde också känna en ny kvinna. En bra kväll helt enkelt.

Lyssna här när de sjunger ”Down by the riverside”! Vilket gung!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s