Lugn och trevlig Nyårsdag med fina vänner

Tre av mina goda vänner som har ganska långt hem sov över här inatt. Det var Bodil, Svenne och Lena. Idag har vi haft en trevlig dag tillsammans då vi pratat vidare och tagit det lugnt. Det var snöblandat regn men vi tog en liten promenad.

Lena och Svenne lärde jag känna våren 2021. Jag har bara träffat dem vid tre tillfällen tidigare men det känns som att vi har känt varandra mycket längre. Det har varit supertrevligt att ha dem här. Så underbara, enkla, rara och goda människor! Bodil och jag lärde känna dem samtidigt och vi har verkligen blivit goda vänner allihop.

Jag njuter av nyårsstämningen lite till. Jag får besök i veckan så dekorationen får ligga kvar. Det gäller att pigga upp sig så mycket man kan i detta vintermörker. Denna tid är ett bra tillfälle att bjuda hem vänner och umgås när man inte kan vara ute så mycket. Det gäller att kraftsamla energi på olika sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s