Fyra vårtecken hos mig

Idag är det den 28 februari och jag kände att det var dags att förbereda för vårens ankomst. Imorgon är det mars månad som är en vårmånad. Jag gick ut och tittade i blomlandet och fick till min stora glädje se att det börjar komma upp små raringar ur jorden. Vilken lycka!

Jag tycker fortfarande att det är mörkt på kvällarna så jag har haft julbelysningen kvar på ett ställe men idag tog jag in den. Dörrkransen tog jag också bort. Visserligen är det fint att ha en krans men den var dekorerad med röda kulor och band och jag känner att julen är förbi nu.

Sist men inte minst, mina helautomatiska markiser har börjat fällas ut igen. Första gången det hände i år var i söndags och jag tyckte det var så härligt. Nu är solen tillbaka.

Nu är det vår! Välkommen kära vår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s