Körkonsert på lördag

Jag har varit med i en kör i drygt tre år men kände i början av januari att jag skulle sluta för att ha tid att göra annat. Sagt och gjort! Så kom den första onsdagen då jag inte skulle åka till körövningen mer men då ringde en grannfru. Hon frågade om jag vill vara med i en projektkör som skulle börja samma kväll här i Pingstkyrkan i Hovslätt. Det var lite märkligt. Jag hade precis avslutat engagemanget i en kör och så dyker det upp något nytt. Jag tänkte att jag skulle följa med för att se vad det var.

Det visade sig vara något helt fantastiskt så jag har blivit kvar. Vi har sjungit sånger från 90-talet och framåt, sånger som jag var med och sjöng i ungdomskörer och på andra ställen. Vi sjunger bl a ”Då ska glädjen bryta fram” och ”Hela hjärta är fullt av en sång”. Det har varit mycket glädje och härlig gemenskap. På lördag kväll har vi konsert i Hovslätts Pingstkyrka kl 18.00 Vi sjunger för och tillsammans med publiken. Det kommer att bli en kväll fylld av Glädje, Gung, Gemenskap, Grillning av korv m m.

Bor du här i trakten är du varmt välkommen på lördag kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s