Mycket glädje och positiv boost på kvällens konsert

Det har varit en underbar dag. Vi i Projektkören träffades i Pingstkyrkan här i Hovslätt redan kl 09.30 och har finslipat inför kvällens konsert. Vi har övat och övat och övat. Så har vi fikat och ätit och fikat och fikat. Inget har saknats.

Kyrkan var fullsatt ikväll vid konserten. Flera av mina vänner hade kommit vilket var extra roligt. Det blev verkligen en toppenkväll men mycket glädje och gung.

För mig har det varit extra roligt att träffa så många härliga människor i det samhälle där jag bor sen drygt fyra år tillbaka. Det har varit en mycket positiv upplevelse. Jag har inte varit så många gånger här i Pingstkyrkan innan jag började i projektkören, kanske fem gånger. Jag tror det kommer att bli fler besök efter detta.

Ungdomskören Joyful sjöng några egna sånger och några sånger tillsammans med oss.

Här är det riktigt drag när vi sjunger Get together.

Här sjunger vi sången Hopp. Du är hopp för en hopplös värld. Tro för en trolös själ. Du är allt mitt hjärta begär. Du är ljus i vår mörka tid. Lust, som väcker mig till liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s