Citybesök och sång på grillkväll

Jag har haft en underbar lördag. Kl 10 åkte jag in till Västra Torget och träffade min goda vän Marie. Vi promenerade ner till city och passerade Rådhusparken där vi stannade till och insöp ljuvliga dofter.

Marie och jag fick några fina timmar tillsammans. Vi avslutade med lunchbuffé på Rosegarden som är min favoritrestaurang. Vi satt länge och åt, njöt och pratade.

När jag kom hem blev det snabba puckar. Min goda vän Yvonne och jag skulle till Angerdshestra Missionshus och medverka med sång på en grillkväll. Vi var först hembjudna till några goda vänner i församlingen på fika.

Här sitter vi laddade inför kvällen. Det hade inte hunnit komma så många besökare men när kl var 18.30 var det ganska många samlade. Vi sjöng bara gamla härliga sånger och vi hade skrivit ut alla texter som visades på storbildsskärm så att alla kunde sjunga med.

Under pausen fick alla gå ut och där blev vi serverade goda hamburgare. Sen blev det kaffe och kaka inomhus innan programmet fortsatte.

Det blev en fin kväll tillsammans med mest nya bekanta men även en del gamla vänner. Vi kände oss nöjda och glada när vi åkte hemåt. Yvonne fick köra sakta för det var många rådjur och harar i skogen och på vägen. Det kändes nästan som att vi var i en djurpark med vilda djur. Vi kom lyckligt hem till slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s