Nu är jag på G

Idag lämnade jag vackra soliga Jönköping och tog tåget till Malmö där det var lika soligt och fint.

Jag bytte i Nässjö och hoppade på Snälltåget. Jag fick så härliga vibbar från i påskas då vi åkte Snälltåget till Åre. Härliga minnen strömmade emot mig. Lika härligt tror jag det kommer att bli veckan som kommer då jag ska leda en resa till Paris med Scandorama. Jag är alltid lika glad och förväntansfull när jag åker till Malmö för att ge mig iväg med Scandorama.

Jag blev så förtjust i de vackra blomsterarrangemangen som finns utanför hotellet. Visst är de fina? Jag har haft arbetsdag så jag arbetade hela dagen på tåget och när jag checkat in på hotellet.

Rummet är bra. Jag har nu suttit hela kvällen och förberett mig, läst dokument, skrivit att göra-listor m m så att resan ska flyta på så bra som möjligt. Jag tog en kort paus då jag var ute och åt hamburgare och tog en promenad i det sommarsköna Malmö. Det var så härligt. En massa människor var ute och njöt i det fina vädret, satt på uterestauranger och bara strosade. Själv köpte jag mig en glass och gick hem till hotellrummet där jag har fortsatt ladda inför resan. Här kommer jag att sova gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s