Maggans rutor blir filtar

Ikväll har jag varit på syjunta hos härliga Maggan. Hon stickar och virkar mycket. Ikväll tog hon fram dessa rutor som kvinnor på äldreboenden och i olika församlingar stickat och började att sy ihop dem till en filt. Dessa filtar kommer till användning för behövande i östländerna. Så fint att kunna handarbeta och ge bort till dem som behöver det.

Maggan skickade med detta kort i konversationen när hon inbjöd oss till kvällens junta. Så sant som det är sagt! Man ska göra det man blir glad av. Heja Maggan! Du stickar och virkar för glatta livet. Mer glädje åt folket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s