Tack Gud för livgivande regn

Idag är det grått och har regnat stora delar av dagen. Jag har nog aldrig tidigare varit så glad och tacksam för regn. Efter den senaste tidens varma och regnfattiga väder var detta välbehövligt. Vi har en relativt nysådd gräsmatta och maken har lagt på mer matjord och gödslat gräsmattan medan jag sköter bevattningen. Jag har gjort vad jag kunnat för att få gräset att växa genom att vattna med vattenspridare varje kväll. Jag tackar Gud för all hjälp jag just nu får ”uppifrån” med bevattningen. Underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s