Att sjunga i kör gör mig gott

Jag har längtat efter att gå med i en kör igen. Efter ett antal års uppehåll från körsång har jag nu gått med i Vätterton, en för mig helt ny kör. Jag började för en månad sen för att känna mig för. Ikväll var det dags för uppsjungning och jag blev godkänd för att vara med i kören. Jag ska sjunga 1:a alt. Jag har sjungit 2:a alt dessa första veckor men efter kvällens uppsjungning blev jag placerad i 1:a alt-stämman och det kommer att bli jättebra.

Vätterton består av ett gäng härliga människor och det känns redan bra att vara med i denna kör. Nu över vi för fullt inför en konsert på Spira den 27 oktober. Vi ska då tillsammans med ett antal andra körer framföra sånger av Paul Simon bl a Mrs. Robinson, Cecilia, Brigde over Troubled Water etc.

Jag mår så bra av detta och är glad över att vara igång igen. Välkommen till Spira den 27 oktober om du har tid och lust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s