Fransk filmkväll hos Eva

Vi är tre fransklärare som träffas med jämna mellanrum för att äta gott och se en fransk film. Eva arbetar fortfarande med franskan medan Gunnel och jag gör annat. Intresset för Frankrike och franskan har vi dock kvar. Jag gillar verkligen våra franska filmkvällar.

Igår var vi hos vår vän Eva där vi bjöds på god mat. Hon hade även bjudit in en ny fransktalande väninna vid namn Ellinor. Vi såg filmen Kärlek på hjul. Den var riktigt rolig så det blev många skratt. En härlig kväll med mycket ”feel good”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s