Mitt goa och glada kusinbarn Carin ska bo hos mig några dagar

Min kusin Pelle och jag är lika gamla och har gått i samma klass i nio år. Vi har haft så mycket skoj tillsammans under alla år. Pelle och hans fru Barbro har en dotter som heter Carin. Hon är en ljuvlig tjej och ska nu bo här på Tallkullen till fredag. Hon vill gärna flytta till Jönköping och känner sig för lite grand när det gäller arbete. Hon kommer att arbeta inom vården.

Ikväll dök hon upp och det blev ett kärt återseende. Hon var här i Jönköping och hälsade på mig tillsammans med sin faster för många år sen. Då var hon bara ett barn och vi lekte och plaskade i Äventyrsbadet och åkte runt till lekparker. Nu är hon vuxen och vi har så mycket att prata om. Jag är glad att få ha henne här hos mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s