Hebe Magic Summer gläder mig varje dag

Det finns så mycket fina växter och planteringar bestående av ljung m.m. att köpa just nu men jag vill ha kvar mina sommarväxter ännu ett tag. Jag är så glad över den rosa växt jag köpte tidigt i våras som har vuxit sig så stor och vacker. Hebe Magic Summer heter den. Jag fick då veta att för att övervintra behöver den vara planterad i ett blomland men vi har inget blomland än. Jag ska ändå göra ett försök att försöka få den att överleva vintern. Den har blivit mig så kär under vår första sommar på Tallkullen. Jag älskar den. På Plantagens hemsida läser jag just nu följande: Buske med dekorativa och spännande blad som ändrar färg beroende på sol och temperatur. Kan blomma i blåviolett. Mycket fin i kruka, frosttålig. Bör övervintras svalt och skyddat. Kanske jag ändå kan få den att överleva vintern. Jag gör ett försök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s