På Kick off i Göteborg med Annonsdax

Idag styrde vi kosan mot Göteborg och Scandic Crown där alla säljare i vår organisation nu är på plats. Det blev en givande dag då vi fick veta vad som är på gång på Schibsted och olika nyheter som kommer framöver. Det är alltid roligt att träffa kollegorna i landet och utbyta olika erfarenheter.

Ikväll blev vi bjudna på en trerätters middag på Sjömagasinet som är en fin restaurang vid Klippan på Södra älvstranden i Göteborgs hamninlopp. Restaurangen drivs av Ulf Wagner. Vi har haft en härlig kväll med god mat och dryck. Detta är något jag verkligen uppskattar. https://www.sjomagasinet.se/ På bilden ovan syns de flesta av kollegorna i Team Öst som jag tillhör. Vi finns i Kalmar, Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping och Gnesta.

Under kvällen avnjöt vi följande:

Förrätt: Carpaccio på långa med havskräfta, pocherat ägg och fänkålsvariation

Huvudrätt: Halstrad bergtunga med kräftsås, kantareller, kålsallad samt potatispuré smaksatt med vitlöksstekta havskräftor

Dessert: Crème Caramel med björnbär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s