Kämpa för det som är rätt

I min almanacka Tankar om Livet 2 finns idag denna tänkvärda vers.

Ondskan frodas när goda människor inte bryr sig om att kämpa för det som är rätt.

Det är viktigt att vi alla kämpar för det som är rätt. Många är engagerade i stora organisationer som kämpar för det rätta och det är fantastiskt. Vi alla kan stötta på olika sätt genom att vara medlemmar i olika föreningar och skicka in pengar ibland.

Vi alla kan stå upp för det rätta och det sanna varje dag där vi är. Ibland kanske det skulle vara lättast att hålla tyst men vi måste säga ifrån när något är fel. Om vi är tysta blir det lättare för maktmänniskor att ta sig fram. Låt oss hjälpas åt att besegra ondskan genom att häva upp vår röst varje dag när vi ser saker som inte är sunda och rätta! Vi ska vara frimodiga och oförfärade precis som det står i Bibeln. Har jag inte befallt dig att vara stark och frimodig? Var inte rädd eller förfärad, för Herren din Gud är med dig vart än du går.” Josua, kapitel 1, vers 9. När vi kämpar för det som är gott och sant tror jag att Gud är med oss i det vi gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s