Lägg tillsammans Guds välsignelser

Jag blir så glad när jag sjunger denna sång. Det är viktigt att summera allt man har fått som är gott och bra. Det är lätt att se det man inte har men för att må bra är det viktigt att istället fokusera på alla välsignelser man fått. Det gäller att glädjas över det man har istället för att sörja det man saknar.

Jag har lärt mig att jag inte mår bra av att gå och tänka på det som är negativt. Det stjäl så mycket energi och jag blir helt dränerad på kraft. När jag tycker något är fel, vad gör jag då? Jo, jag väljer att vara rak och tydlig och säga vad jag tycker. Sen har jag bara en väg att gå och det är att lyfta upp saken inför Jesus Kristus. Han har en lösning och när jag lämnar det till honom får jag lita på att han gör jobbet. Jag kan sen bara tacka och vara glad. Har jag gjort det jag kan så gagnar det mig inte att gå och tänka negativa tankar. Istället väljer jag att tacka Gud för lösningen och vara glad. Att då tänka igenom allt som är positivt och bra i mitt liv och tacka Gud för alla hans välsignelser ger mig oerhört mycket energi och glädje.

Har du blivit felaktigt behandlad? Har människor gjort dig illa? Har du blivit offer för orättvisan? Det finns mycket som kan göra oss besvikna och ledsna. Jag vill tro att sanningen segrar på sikt. Jag tror att Gud kompenserar på sitt sätt och ger massor tillbaka om vi klarar att hålla våra tankar i schack. Gör vad du kan men överlämna resten till Jesus som är Herre över himmel och jord. Han kommer att hjälpa dig.

Jag minns ett tillfälle då jag kände mig oerhört besviken. Jag fick då se en bild där det stod: Release your faith. God is shifting things in your favor. Frigör din tro. Gud förändrar saker till din fördel.

Detta hjälpte mig oerhört. Jag satte upp bilden på en väl synlig plats i mitt hem och började tacka Gud för förändring. Bönesvaret kom inom några månader den gången och jag blev jätteglad och befriad.

Här kommer en länk där jag spelar och sjunger sången Lägg tillsammans Guds välsignelser. https://www.youtube.com/watch?v=IsTgQieZe8c

Här kommer texten för dig som vill sjunga med eller helt enkelt bara läsa den för att boosta dig själv med positiva tankar.

1. Ser du himlen mörkna över livets hav, fruktar du få se hur allting går i kvav? Räkna då välsignelserna Gud dig gett, häpen skall du se, vad du ej hittills sett.

Refr. Lägg tillsammans Guds välsignelser. Räkna alla hans välgärningar. Tänk på allting, både smått och stort, och du skall förvånas vid vad Gud har gjort.

2. Måste du av sorg och nöd betungad gå, tynger korset som du fått att bära på? Räkna då välsignelserna dagen lång, och din själ skall prisa Gud i ändlös sång.

3. Då du ser hur andra äger jordiskt gott, minns att Herren Kristus är din rika lott. Räkna tyst välsignelserna, minns igen, ingen köper sig ett rum i himmelen.

4. Hur än skuggor kommer eller skuggor går, lita på att Fadern sina barn förstår. Räkna blott välsignelserna, Gud är när, och på starka armar ända hem dig bär.

Gud välsigne dig min vän!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s