Medverkar i Närradions förbönsgudstjänst

Ikväll var det dags att vara med i förbönsgudstjänsten i närradion. Varje fredag kl 21.30-23.00 sänder vi direkt från Radio Vättervåg, 98,5 MHz. Det är Pingstkyrkan i Jönköping som ansvarar för just detta program.

Den som vill kan ringa in och prata med de personer som sitter vid telefonerna. De skriver upp om det är något särskilt vi ska be för. Sen lämnar de in lapparna till oss i studion och vi ber för alla som ringer. Det är mycket nöd i vår värld och det känns väldigt fint att få vara med och be för människor. Jag tror det händer något när vi ber. Situationer ändras, omständigheter förändras, hälsotillstånd förbättras, ny kraft och energi kan börja spira, nya tankar kommer, råd och tips från Den Helige Ande dyker upp och mycket mer. Det är spännande att vara med och be. Bönen är den största kraften på jorden. Vår grupp har ansvaret för sändningen ungefär en gång per månad.

Ikväll var min vän Sara och jag i studion. Tekniker var David. Vid telefonerna fanns Rosita och Dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s