Den Sjungande Julgranen

Idag sjöng vi med kören Vätterton i Den Sjungande Julgranen som finns på Hovrättstorget i Jönköping. Det var julskyltning och en hel del folk var på stan. Det var festligt och roligt. Jag älskar att sjunga julsånger.

På kvällen hade vi gäster hemma på Tallkullen. Det var min kusin Pelle med fru Barbro och dotter Carin. Carin har flyttat till Jönköping under hösten så de var här för att hälsa på henne. Så var också våra goda vänner Monica och Willy här. Willy kommer från min hemtrakt utanför Nybro precis som Pelle, Barbro och Carin så det blev ett kärt återseende och vi hade massor att prata om. Gemenskap!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s