Är så glad för min rosa ryamatta

Detta är vårt gästrum/kontor. Jag kände för att ge det en rosa ton och satsade på en rosa ryamatta. Jag köpte först en något mindre matta men sen åkte jag och köpte en större variant och den kommer jag att behålla. Den mindre varianten kommer jag att lämna tillbaka. Det blir så ombonat och mysigt när mattan täcker en stor del av rummet. Den är ljuvlig att gå på och när man sitter vid skrivbordet är det så skönt för fötterna när de vilar på mattan. Jag älskar min rosa ryamatta. Maken har också godkänt den.

Jag har också köpt några nya rosa inredningsdetaljer som jag ska ta fram efter jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s