Min f.d. granne Norma på besök ikväll

Ikväll har goa, fina Norma varit här. Vi bodde grannar under ganska många år på Hermansvägen och umgicks mycket. Sen jag flyttade till Hovslätt har vi inte setts alls vilket varit tråkigt. Nu var det dags. Vi hade bokat in denna kväll sen ett par veckor tillbaka.

Jag åkte till Hermansvägen och hämtade henne efter jobbet och sen åkte vi hem till Tallkullen. Vi fikade och spelade spel. Jag passade på att ha en dvd med brasa, brasknaster och julmusik på TV:n. Det blev en härlig julstämning, brasan gick lätt att få fyr på och det blev ingen röklukt. Perfekt!

Det blev också lite sång och spel. Vi gillar att spela och sjunga tillsammans. Det är underbart att umgås med barn och ungdomar och att bara få göra det som är roligt och att sitta och samtala om livet. Jag hoppas att Norma kommer hit snart igen och tar med sig mamma, pappa och de tre småsyskonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s