Att skriva julkort är en speciellt trevlig sysselsättning

I dessa digitala tider tycker jag det är riktigt trevligt att skicka vanliga hederliga julkort. Jag har vissa vänner jag nästan aldrig träffar och då känns det lilla julkortet väldigt roligt, speciellt om det står något mer på kortet än bara God Jul och Gott Nytt År! Många skriver lite om vad som hänt under året, andra skickar med en bild på sig själva eller familjen och vissa skickar med en dikt. En del lägger ner extra omsorg och skapar kortet själva och andra smyckar julkortet med klistermärken m.m. Det ligger kärlek och omsorg i dessa kort. Jag blir så otroligt glad för allt jag får.

Ikväll startade jag med julkortsskrivandet. Det blir en själens resa då jag tänker på varje vän och många minnen dyker upp. Det är härligt. Till vissa skickade jag med några gamla foton som jag har dubbletter av. Det är roligt att bli påmind om gamla roliga minnen man har tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s