Varit på Nobelfesten ikväll hos Gunnel och Dick

Min f.d. kollega Gunnel Sylvander är en mycket god vän. Vi arbetade båda tidigare som fransklärare i Jönköpings kommun och jag lärde känna Gunnel genom våra franska nätverksträffar. Hon har blivit en mycket god vän och vi träffas lite då och då. Hennes trevlige man Dick var hemma ikväll och åt tillsammans med oss. Sen satte han sig på träningscykeln medan vi slog oss ner framför Nobelfesten på TV. Gunnel bjöd på en massa gott som vanligt. Det var en mysig och trevlig kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s