Be om hjälp

I min kalender Tankar om Livet 2 finns idag denna text:

Om det känns som att du utkämpar en kamp på egen hand, varför då inte be om hjälp istället?

Det är en styrka att kunna be om hjälp. Många gånger vill vi kanske inte vara till besvär utan vill klara oss själva. Vi människor är till för varandra och vi behöver varandra. Ibland behöver jag hjälp och ibland behöver du hjälp. Att kunna be om hjälp är en styrka och att ge hjälp till någon annan är en välsignelse. Den som hjälper andra blir själv välsignad. Var inte rädd för att be om hjälp, vem vet, det kan leda till välsignelse för den människa som ger en hjälpande hand. Hon/han blir säkert glad över att kunna vara till hjälp. Livet är spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s