Om du blir trött – vila! Sluta inte träna!

Efter en trevlig dag på arbetet då vi ätit en mastig julbordslunch åkte jag till STC för att träna. Jag var fortfarande väldigt mätt men hade redan igår kväll, då jag packade min träningsväska, bestämt mig för att träna efter jobbet. Det känns som det är det enda sättet att hålla vikten just nu. Under denna adventstid har jag redan ätit några julbordsluncher med kunder. Det är verkligen gott och trevligt men det finns en risk att jag äter för mycket men då gör träningen mig otroligt gott.

Jag var lite tröttare än vanligt ikväll men jag kämpade på. 60 minuters intensiv träning tvingade jag mig till: 10 min stavning, 10 min rodd, 30 min crosstrainer och 10 min på gå-bandet. Totalt förbrände jag 610 kalorier. Jag var helt genomsvettig under passet men mår utomordentligt bra efteråt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s